top of page

Utendørs på holmen

I tillegg til naustet og et flott anlegg med flytebrygge finner du flere flotte uteområder på den lille holmen. Badestampen ble jo landskjent gjennom programmet 71 grader nord og våre gjester elsker virkelig å tilbringe sene kvelder i det varme vannet. Holmen har en terrasse for et hvert tidspunkt, som betyr at du alltid kan finne deg en plass i solen. 

Naust og vedfyrt badestamp

I naustet kan du behandle dagens fangst og kanskje dere vil sitte rundt langbordet og nye krabbene dere har fanget fra flytebrygga. Etter et herlig måltid med selvfisket sjømat kan du ta turen i badestampen, kanskje med bobler både i glasset og i vannet. På en holme er det selvsagt gode bademuligheter. Kanskje er du tøff nok til å gjøre som Mario på 71 grader nord og hopper fra øvre terrasse. Uansett er det enkelt å komme seg på land igjen i en av de mange stigene.

Uteplasser, terrasser og grill

Rundt hele hovedbygget og langs terrenget er det bygget terrasser. Det betyr at du alltid finner et sted å sitte i solen. Ta frokosten på baksiden mot nord, nyt lunsjen på den opphøyde solterassen og avslutt med kveldssolen i badestampen eller på balkongen i andre etasje. 

bottom of page